Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
3
4
5
6
7
8
Ημερομηνία : 2019-06-08
10
11
12
13
14
15
Ημερομηνία : 2019-06-15
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ετήσιος Χορός και κοπί πίτας Εορδαίας

 

Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου μας στον χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου IOANNOU RESORT στην Πτολεμαΐδα
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας και το παρόν έδωσαν όλα τα μέλη του συλλόγου ,φίλοι ,αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας, και των χορηγών μας που υποστηρίζουν ενεργά και έμπρακτα το έργο του συλλόγου μας .
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. ΤΣΟΤΣΟΣ Παύλος , ο εντεταλέμενος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού κος ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ Δημήτριος , ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Κος ΒΥΡΛΙΟΣ Μάρκος και πλήθος δημοτικών συμβούλων .Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Αθανάσιος .
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου για το 2013 και 2014, Χριστόφορος Μερούσης από την μακρινή Χίο ο οποίος και τιμήθηκε από τον σύλλογο μας για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές- μέλη του Συλλόγου μας Μίμτσης Στέφανος, Φωλτόπουλος Μωυσής, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Κριτσάνης Αλέξανδρος και Πουταλής Ιωάννης για το ήθος , την αγωνιστικότητα τους και για τις καλές τους επιδόσεις το 2014 .
Ακολούθησε γλέντι με πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς
Και του Χρόνου!!!!!

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Μπαλτζής Πέτρος Τσακίρης Κωνσταντίνος


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001