Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
4
Ημερομηνία : 2019-05-04
5
Ημερομηνία : 2019-05-05
6
7
8
9
12
Ημερομηνία : 2019-05-12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Αθλητισμός για Όλους

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) διοργανώνει στην περιοχή του Δήμου Νεμέας δρομική μαζική εκδήλωση με δύο διαδρομές των 18.2km και 6.6km, και την ονομασία:

"Ο Δρόμος του Χρυσού Λιονταριού 2019", (The Golden Lion Road 2019) το Σάββατο 15 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΟΣΛΜΑ - Υ, με συν διοργανωτή τον Α.Ο Δρομέων Κορινθίας Εφυραίοι Ωκυπώδες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε για πρώτη φορά με στόχο να συνδέσει τρεις αρχαίους ιστορικούς χώρους και προορισμούς: την Αρχαία Νεμέα, την Φλιούντα, και τα Αηδόνια.

Η διαδρομή των 18.2km σαν αφετηρία θα έχει τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας στο μουσείο του οποίου μεταξύ των άλλων εκθεμάτων φιλοξενείτε και ο "Θησαυρός των Αηδονιών".

Ο Αρχαιολογικός αυτός χώρος περιλαμβάνει τον εμβληματικό ναό με το Ιερό του Νέμειου Δία, και το αρχαίο στάδιο όπου εκεί γινόταν από το 573 πχ οι αθλητικοί αγώνες "Νέμεα".

Καθώς οι συμμετέχοντες δρομείς θα αφήνουν πίσω τους την κοιλάδα της Αρχαίας Νεμέας θα συναντήσουν την σύγχρονη κωμόπολη της Νεμέας. Στην αρχαιότητα η πόλη αυτή ονομαζόταν Φλιούς και στους μέσους χρόνους μετονομάστηκε σε Άγιο Γεώργιο από την ομώνυμη μικρή Βυζαντινή εκκλησία. Από τις αρχές του 20ου αιώνα και με μέχρι σήμερα φέρει το όνομα Νεμέα. Τα ερείπια της αρχαίας πόλης του Φλιούντα θα τα συναντήσουν οι δρομείς  στα δεξιά της διαδρομής, ενώ στην συνέχεια θα τρέχουν δίπλα στις όχθες του Ασωπού ποταμού, και ανάμεσα στον μεγαλύτερο αμπελώνα σε έκταση ζώνη οίνων ΠΟΠ της Ελλάδας, που καλύπτει συνολικά 30.000 στρέμματα φυτεμένα με την εκλεκτότερη ερυθρή ποικιλία, το Αγιωργήτικο.

Τελικός προορισμός των δρομέων το Δ.Δ. Αηδόνια Νεμέας όπου εκεί βρίσκεται το Αρχαίο Μυκηναϊκό νεκροταφείο. Οι θαλαμοειδείς πρώιμης μυκηναϊκής εποχής τάφοι είναι το αποκορύφωμα της τριλογίας των αρχαίων ιστορικών χώρων και προορισμών.

Από το σύμπλεγμα αυτών των λαξευτών τάφων προέρχεται και ο περίφημος "Θησαυρός των Αηδονιών". Το 1976 βρέθηκαν είκοσι τάφοι οι οποίοι είχαν συληθεί όλοι τους, με τα ευρήματα να έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε γκαλερί της Ν. Υόρκης το 1993 όπου είχαν δοθεί για δημοπρασία.  Μετά από διαμάχη και διαπραγματεύσεις του Ελληνικού κράτους και των εκεί δημοκρατών και των αντίστοιχων αρχών, επέστρεψαν το 1996 και εκτίθενται πλέον στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Νεμέας.

Η σημασία όμως είναι ότι το Ελληνικό κράτος βάση αυτής της επιστροφής του "Θησαυρού των Αηδονιών" συνεχίζει τον αγώνα ώστε να επαναπατριστούν και τα υπόλοιπα κομμάτια της ιστορίας και του πολιτισμού μας, όπως τα γλυπτά του Παρθενώνα, αγάλματα και θησαυροί που βρίσκονται σε άλλα μουσεία ανά τον κόσμο.

Η διαδρομή των 6.6 km θα έχει αφετηρία το Μυκηναϊκό νεκροταφείο των Αηδονίων με μια όμορφη κυκλική αλλά και απαιτητική διαδρομή μέσα από πλατάνια, ελιές, αμπέλια, τρεχούμενα νερά εντός και περιμετρικά από το μικρό χωριό, με τερματισμό και πάλι στον χώρο του Μυκηναϊκού νεκροταφείου των Αηδονίων.

Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της δρομικής μαζικής άθλησης ως συλλογική διαδικασία συμμετοχής των πολιτών στις μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάδειξης της περιοχής, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική της άνθιση.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια βιωματική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους αλλά και την κοινότητα.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον συμμετέχοντα αλλά και στους θεατές μία όμορφη εκδήλωση  ενώ ταυτόχρονα αυτή, να αποτελέσει ορόσημο τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ώρα εκκίνησης της μεγάλης διαδρομής των 18.2km:

Στις 17:45 μμ από τον εξωτερικό χώρο του αρχαίου σταδίου στην Αρχαία Νεμέα. 

Χάρτης διαδρομής: 

Για να δείτε την διαδρομή αυτή των 18.2 km πατήστε ΕΔΩ

Χρονικό όριο τερματισμού:

2h: 45'

Απόσταση διαδρομής:

18.2km κυρίως ασφάλτινη, εκτός από το κομμάτι των 2km δίπλα στον Ασωπό ποταμό (χωμάτινος δρόμος).

Κατά την διαδρομή θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας με νερά περίπου στο 5 km, στο 9.5km και 14km, με αντίστοιχα στο πρώτο θα υπάρχουν νερά, στο δεύτερο ενεργειακά ποτά και νερά και στον τρίτο σταθμό θα έχει νερά.

Ώρα εκκίνησης της μικρής διαδρομής των 6.6km :

Στις 18:30μμ από τον χώρο του Μυκηναϊκού νεκροταφείου των Αηδονίων.

Χάρτης διαδρομής:

Για να δείτε την διαδρομή αυτή των 6.6 km πατήστε ΕΔΩ

Χρονικό όριο τερματισμού:

1h και 15'

Απόσταση διαδρομής:

6.6 km περιέχει σε εναλλαγές χωμάτινα (μονοπάτια - δρόμος) και ασφάλτινο δρόμο.

Κατά την διαδρομή θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά περίπου στο 3.5km .

Γενικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης και Τεχνικές Οδηγίες.

 1. Οι αριθμοί των δρομέων μαζί με τα t-shirt θα δοθούν την ημέρα της εκδήλωσης από την γραμματεία που θα βρίσκεται στα Αηδόνια.

Η γραμματεία της διαδρομής των 

18.2km θα ανοίξει στις 15:30 έως 16:30.

Η γραμματεία της διαδρομής των 

6.6km θα ανοίξει στις 16:30 έως 17:45.

Οι δρομείς που θα έρθουν με συλλόγους καλό θα είναι να κάνουν ομαδικές εγγραφές και να πάρουν οι υπεύθυνοί τους τα πακέτα με τους αριθμούς και τα t-shirt ώστε να τα μοιράσουν αυτοί.

Από τους διοργανωτές προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση έτσι ώστε να σας δοθεί το ατομικό πακέτο σας και να γίνουν οι εκκινήσεις των διαδρομών ακριβώς στην προγραμματισμένη ώρα τους. (Οι διοργανωτές θα έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους των συλλόγων για την παράδοση των πακέτων).

 1. Θα υπάρχουν καθορισμένοι χώροι parking για τα λεωφορεία και τα ΙΧ των δρομέων ώστε να μην εμποδίσουν την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

3.Οι απονομές θα γίνουν στις 20:15 στα Αηδόνια. 

Παροχές εκδήλωσης και των δύο διαδρομών 

 1. Για την διαδρομή των 18.2 km τρεις σταθμούς τροφοδοσίας.

Για την διαδρομή των 6.6 km ένας σταθμός τροφοδοσίας. 

 1. Στον τερματισμό θα έχει νερά, χυμούς, σάντουιτς .
 1. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (και ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής) και για τις δύο διαδρομές, με σημείο ελέγχου μόνο στην διαδρομή των 18.2km.
 1. Τεχνικό t-shirt 
 1. Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους τους δρομείς.
 1. Κύπελλα στους τρεις πρώτους/τες άνδρες/γυναίκες της γενικής κατάταξης οι οποίοι δεν θα βραβευτούν και στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες
 1. Για την διαδρομή των 18.2 km θα προσφερθούν κύπελλα στους πρώτους/τες άνδρες - γυναίκες και μετάλλιο στον/στην 2ο/2η και 3ο/3η νικητή - νικήτρια των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών: 18 - 29 , 30 - 39 , 40 - 49 , 50 - 59 ,και 60 +.

Για την μικρή διαδρομή των 6.6 km θα προσφερθούν κύπελλα στους 3 πρώτους/τες άνδρες - γυναίκες. 

Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, ενώ προτείνεται να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις ικανότητας για άσκηση.

Η συμμετοχή επιτρέπετε σε δρομείς και των δύο φύλων άνω των 18 ετών. 

 1. Θα έχει ασθενοφόρο και δύο ιατρούς.
 1. Θα έχει πληρώματα εθελοντών αναγνωρισμένων σωματείων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περιστατικά (πρώτες βοήθειες) εντός της κάθε διαδρομής.
 1. Θα έχει οχήματα και μηχανές των διοργανωτών κατά τις διαδρομές για την δυνατή ασφάλεια των δρομέων όπως και εθελοντές που θα φροντίσουν για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης. 
 1. Θα έχει λεωφορεία για την μετακίνηση των δρομέων της μεγάλης διαδρομής από τα Αηδόνια προς την εκκίνηση στην Αρχαία Νεμέα από 16:00 έως 17:00 .
 1. Δώρα για τους συμμετέχοντες αλλά και στον χώρο των απονομών έκθεση και δοκιμή τοπικών προϊόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για να δηλώσεις συμμετοχή πάτησε ΕΔΩ

Μετά την ολοκλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής σας εγγραφής δεν θα έρθει άλλη επιβεβαίωση. 

Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής θα κλείσει στις 12/06/2019 στις 22:00 ή έως να συμπληρωθούν οι 500 και για τους δύο αγώνες. 

Κόστος συμμετοχής για την διαδρομή των 18.2 km : 10.00 euro

Κόστος συμμετοχής για την διαδρομή των 6.6 km : 8.00 euro

Τα χρήματα να κατατεθούν σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ: 429/002297 - 76

IBAN Λογαριασμού: GR 9101104290000042900229776

Στο όνομα : Κεραμίδας Γεράσιμος /Ταμίας

Την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνουν περιορισμένος αριθμός εγγραφών, (ανάλογα φυσικά με την πληρότητα των εγγραφών στην ηλεκτρονική φόρμα).

Για πληροφορίες σχετικές με την εκδήλωση επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα :

6946498748 – 6955591120 Από Δευτέρα έως Παρασκευή

Τις ώρες 18:00 έως 22:00, Σάββατο και Κυριακή

Από 09:30 πμ έως 13:00 & 18:00 έως 22:00

Υπεύθ. Διοργάνωσης: Καρυώτης Γεώργιος, Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ος ΑΓΩΝΑΣ ‘’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ RACES’’

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο site www.aeginarun.gr   ή στο

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=61030deae3015704817cecf324a1261a&l=GR

Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 2ο αγώνα με την επωνυμία «‘’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ RACES’’ υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο.Α. (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας) . Με την υποστήριξη  του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΑΛΩΝΩΝ-ΜΕΣΑΓΡΟΥ  ‘’ΟΙΝΟΗ-ΑΙΓΙΝΑ’’ , του ΣΔΥ Αίγινας, της Επαγγελματικής Ένωσης Αγίας Μαρίνας., το εργομετρικό κέντρο my athlete (www.myathlete.gr ), την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας και το Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

Ο Αγώνας εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ, το ΛΙΜΕΝΙΚΟ, και από εθελοντές.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα υπάρχει γιατρός , φυσικοθεραπευτής , διασώστες  , ασθενοφόρο . Τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου ένα μήνα πριν τον αγώνα .

ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ –ΑΓΩΝΕΣ

Οι αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό την πανέμορφη Αγία Μαρίνα στο νησί της Αίγινας , στην παραλία  .Θα διεξαχθούν συνολικά εννέα αγώνες , επτά το απόγευμα του Σαββάτου και δύο το πρωί της Κυριακής .

Το Σάββατο στις εννέα το βράδυ θα γίνει πάστα πάρτυ στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας  με χορούς και ορχήστρα . Πριν αρχίσει η μουσική θα γίνουν στον ίδιο χώρο οι απονομές των αγώνων του Σαββάτου . Οι απονομές για τους αγώνες της Κυριακής θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα .

 Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1) Κολύμπι 1500μ  Σάββατο Ώρα έναρξης: 17.00

2)Παιδικό Aquathlon (100μ κολύμπι – 600μ τρέξιμο ) για παιδιά δημοτικού Σάββατο ώρα έναρξης 17:50

3)  Αγώνας Aquathlon (750μ κολύμπι -5000μ τρέξιμο ) Σάββατο   Ώρα έναρξης: 18:15

4)  Αγώνας δρόμου 3000μ Σάββατο  Ώρα έναρξης: 19.30

5) Μεικτός 21.100μ Κυριακή  Ώρα έναρξης: 09:00

6) Αγώνας δρόμου  8000μ Κυριακή  Ώρα έναρξης: 9.00

7) Παιδικός αγώνας  1500μ  Ώρα έναρξης: 10.30

 ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Σε όλους τους αγώνες ο πρώτος και η πρώτη θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο  και για τον 2ο και 3ο νικητή και νικήτρια των αγώνων θα δοθεί μετάλλιο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους παιδικούς αγώνες (στις κατηγορίες Α,Β /Γ,Δ/Ε,ΣΤ τάξεις )Κύπελλο θα δοθεί  στην πολυπληθέστερη ομάδα των αγώνων (μετράνε όσοι τερμάτισαν τον αγώνα από όλους τους αγώνες) 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής. 

ΩΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Στους  αγώνες του Σαββάτου οι απονομές θα γίνουν στις 21.00 στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας  μαζί με το πάστα πάρτι

Στους αγώνες της Κυριακής οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 1. Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω εκτός από τον αγώνα 3000 μέτρων (από 12 χρονών και πάνω)
 2. Στον αγώνα των 3.000μ εκτός από Άνδρες / Γυναίκες Δρομείς μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου, που θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.
 3. Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Με κόστος συμμετοχής 20.00 ευρώ μπορείτε να αγωνιστείτε σε παραπάνω από ένα αγωνίσματα (όσα θέλετε).
 2. Κόστος συμμετοχής για τους αγώνες :

-Άκουθλο  15.00 ευρώ

             -κολύμπι 15.00 ευρώ

             -3000 μέτρα 5.00 ευρώ

             -21100  μέτρα 12.00 ευρώ

             -8000 μέτρα 8.00 ευρώ

             -Παιδικό Aquathlon 2.00 ευρώ

            -παιδικός αγώνας 1500 μέτρα 2.00 ευρώ 

 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Σταθμοί τροφοδοσίας νερού θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και τους αγώνες της Κυριακής ανά πέντε χιλιόμετρα περίπου 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου η ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων . 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο www.aeginarun.gr . Μετά από την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί ο αριθμός απόδειξης κατάθεσης για το κόστος συμμετοχής (με το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου) , με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου  2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ομαδικές δηλώσεις συμμετοχών από σχολεία – συλλόγους γίνονται δεκτές μόνο μέσα από την ειδική φόρμα των διοργανωτών , που μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.aeginarun.gr  και να την στείλετε στο μαιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303

Βασιλική Τζίμα    6974442165 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση για μετάβαση και επιστροφή (δεν υπάρχει έκπτωση για αυτοκίνητα). Η έκπτωση θα ισχύει για όσους έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου  2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 
<<8
ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει για το έτος 2019 την ετήσια δρομική γιορτή του Ζωγράφου την ονομασία 7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ
Πρόκειται για δρόμο απόστασης 10.5 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν επίσης δρόμος 5,5 χιλιομέτρων καθώς και δρόμος 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5,5 και 10,5 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλούμενους.
Η εκδήλωση αυτή, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 8η χρονιά είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και αποτελεί τη συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη λαϊκή δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής μιας δρομικής γιορτής στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλούμενους, θεατές και πολίτες.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Ι. ΔΡΟΜΟΣ 10,5 ΧΛΜ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Απόσταση διαδρομής: 10,5 χλμ. 
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε)
Περιγραφή διαδρομής: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) - εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου - Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) - Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου - Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) - Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου - Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).
Σταθμοί Υποστήριξης - Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομής 
ΠΡΟΣΟΧΗ: για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος το νερό θα δίνεται σε χάρτινα ποτήρια, όποιος επιθυμεί να έχει νερό μαζί του κατά τη διάρκεια της διαδρομής καλείται να φέρει μαζί υδροδοχείο !

Χρονικό όριο: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1,5 ώρα- 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
ΙΙ. ΔΡΟΜΟΣ 5,5 ΧΛΜ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Απόσταση διαδρομής: 5,5 χλμ
Σταθμοί Υποστήριξης - Υδροδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομή
ΠΡΟΣΟΧΗ: για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος το νερό θα δίνεται σε χάρτινα ποτήρια, όποιος επιθυμεί να έχει νερό μαζί του κατά τη διάρκεια της διαδρομής καλείται να φέρει μαζί υδροδοχείο !
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε)
Περιγραφή διαδρομής: ένας ολόκληρος γύρος του περιφερειακού δρόμου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου
Σημείωση: Οι διαδρομές είναι μετρημένες, όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενες. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. 
Χρονομέτρηση: Η διοργάνωση θα κάνει χρήση ηλεκτρονικών τσιπ με σκοπό την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους στην εκδήλωση. έχουν όλοι οι αθλούμενοι, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. 
Παραλαβή αριθμού – chip: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 16:45 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης.
Θα υπάρξει η δυνατότητα παραλαβής των αριθμών(chip) την προηγούμενη μέρα από το γήπεδο Γρ.Λαμπράκης του Ζωγράφου κατά τις ώρες 18:00-21:00
Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αθλούμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι συμμετέχοντες έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο..
Δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές:

 https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=95c7aac2553f673ad3af7e28031b6cd7&l=GR

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ορίζεται στα 5 ευρώ.
Το ακριβές αντίτιμο συμμετοχής( ΠΡΟΣΟΧΗ) θα καταβληθεί με την παραλαβή των αριθμών(chip) συμμετοχής 
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρακαλούμε για την διευκόλυνση του διοργανωτή και την καλύτερη διεξαγωγή δηλώστε συμμετοχή!
ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 1.000 Μ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΣ 18,45
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμος 1000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.
Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα της εκδήλωσης και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια αυτής. 
Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον παιδικό γύρο θα δοθεί αναμνηστικό Μετάλλιο.
Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό γύρο είναι δωρεάν.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ
Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλεφ εποικ.-6947930776-6945903548

Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη 2019

13ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30-10-5 ΧΛΜ

 • Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «LIMNI» και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης σας προσκαλούν σε:

Αγώνες  δρόμου και παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα και περιλαμβάνουν:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09/2019

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/09/2019

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ

• Παραλίμνια Διαδρομή «μαμά- καρότσι»

·  Αγώνας Δρόμου 30 χλμ.

• Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

  Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

•  Παραλίμνια Διαδρομή 1.000 μ. για ΑμεΑ

  Δυναμικό βάδην 30 χλμ.

Η διοργάνωση έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη και προβολή της Λίμνης Παμβώτιδας, την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, του εθελοντισμού και του πολιτισμού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1.Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

1.1. Αγώνας δρόμου 30 χλμ.

Αφετηρία - Τερματισμός:  Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα εκκίνησης:  9:00 π.μ.

Χρονικό όριο:  4:30 ώρες

(Όποιος αθλητής μετά το πέρας των 13:00 δεν έχει περάσει από την διασταύρωση Ακτής Μιαούλη και Βογιάννου, θα συνεχίσει την διαδρομή του από τον παραλίμνιο πεζόδρομο, σύμφωνα με την οδηγία του κριτή του αγώνα και θα τερματίσει με δική του ευθύνη).

Περιγραφή Διαδρομής:  Πλατεία Μαβίλη → Λεωφ. Καραμανλή → Κουντουριώτη → Παπανδρέου →8ης Μεραρχίας → Πέραμα → Είσοδος προς Αμφιθέα → Είσοδος προς Λογγάδες → Διασταύρωση Βασιλικής → Διασταύρωση Δροσοχωρίου → Διασταύρωση Καστρίτσας → Διασταύρωση προς ξύλινα γεφυράκια → Παραλίμνιος πεζόδρομος → μικρή παράκαμψη σε οδό Βογιάννου → Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου → τερματισμός Πλατεία Μαβίλη.

 • Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τους IAAF/AIMS

Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες άνω των 18 ετών. Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με τη δική τους ευθύνη.

Χρονομέτρηση:  Ηλεκτρονική

Τροφοδοσία:  Θα υπάρχουν 12 σταθμοί τροφοδοσίας ανά 2,5 χλμ επί της διαδρομής. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στη δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.

Κατηγορίες: Ανδρών-Γυναικών:

 1. Μέχρι 34 ετών
 2. 35 έως 39 ετών
 3. 40 έως 44 ετών
 4. 45 έως 49 ετών
 5. 50 έως 54 ετών
 6. 55 έως 59 ετών
 7. 60 έως 64 ετών
 8. 65 ετών και άνω 

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού αθλητών-τριών σε κάποια από τις κατηγορίες θα ισχύουν οι δεκαετίες. Οι νικητές-τριες της γενικής βαθμολογίας δε θα βραβευθούν και στην κατηγορία τους. 

Έπαθλα - Απονομές:  Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα.

Στη γενική βαθμολογία αντρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή. Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες.

Χρηματικά έπαθλα:  Θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης. Τα ποσά θα είναι 600€, 300€ και 150€ αντίστοιχα.

Στις κατηγορίες (πενταετίες) θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι αθλητές–τριες με μετάλλιο και δίπλωμα.

Τιμητικές βραβεύσεις θα δοθούν στον μεγαλύτερο ηλικιακά αθλητή-τρια που θα τερματίσει στα 30 χλμ. Απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 12:30 μ.μ.).

Αναλυτικές πληροφορίες του χάρτη με τη διαδρομή και την τροφοδοσία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr

1.2. Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ.

Αφετηρία - Τερματισμός:  Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα εκκίνησης:  7:00 π.μ. 

Για τους βαδιστές ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί και παροχές με τους δρομείς των 30 χλμ. Η διαδρομή είναι η ίδια με τον αγώνα δρόμου εκτός από μία μικρή αλλαγή στην αρχή της διαδρομής, για λόγους ασφάλειας των βαδιστών.

Χρονικό όριο: 6:30 ώρες

Έπαθλα: Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα.

1.3. Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Αφετηρία - Τερματισμός:  Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα εκκίνησης: 8:50 π.μ.

Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Διονυσίου Φιλοσόφου → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη προς Παραλίμνιο Πάρκο → παραλίμνιος Πεζόδρομος και αναστροφή πριν το 2ο ξύλινο γεφυράκι και πίσω προς Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου και τερματισμός στην Πλατειά Μαβίλη.

Δικαίωμα Συμμετοχής:  Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες που είναι γεννημένοι το 2007 και πριν, άνω των 12 ετών (οι ανήλικοι μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου) . Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με την δική τους ευθύνη. 

Χρονομέτρηση:  Ηλεκτρονική

Χρονικό όριο:  90 λεπτά.

Σταθμοί Τροφοδοσίας Νερού:  Στα 2,5 χλμ – 5 χλμ - 7,5 χλμ. και στον τερματισμό. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στη δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση. 

Κατηγορίες:

Α. Ανδρών-Γυναικών:

 1. Μέχρι 39 ετών
 2. 40 έως 49 ετών
 3. 50 έως 59 ετών
 4. 60 ετών και άνω

Β.   Ανηλίκων:

 1. Μαθητών-τριων Γυμνασίου (2007-2005)
 2. Μαθητών-τριων Λυκείου (2004-2002) 

Έπαθλα - Απονομές:  Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα.

Στην γενική βαθμολογία ανδρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή-τρια. Μετάλλιο και

δίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες.

Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 12:30μ.μ.).

Αναλυτικές πληροφορίες του χάρτη με τη διαδρομή και την τροφοδοσία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr

  

 1. Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

2.1. Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Αφετηρία - Τερματισμός:  Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα εκκίνησης: 18:30

Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Διονυσίου Φιλοσόφου → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη → αναστροφή στο Ξενοδοχείο Du Lac και πίσω προς Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου και τερματισμός στην Πλατειά Μαβίλη.

Δικαίωμα Συμμετοχής: :  Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες που είναι γεννημένοι το 2007 και πριν, άνω των 12 ετών (οι ανήλικοι μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου) . Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με την δική τους ευθύνη.

Χρονομέτρηση:  Ηλεκτρονική

Χρονικό όριο:  60 λεπτά

Κατηγορίες:

Α. Ανδρών - Γυναικών

 1. 1. Μέχρι 39 ετών
 2. 2. 40 έως 49 ετών
 3. 50 έως 59 ετών
 4. 60 ετών και άνω

Β. Ανηλίκων

 1. Μαθητών-τριων Γυμνασίου (2007-2005)
 2. Μαθητών-τριων Λυκείου (2004-2002) 

Έπαθλα - Απονομές:  Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα. Στην γενική βαθμολογία αντρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή-τρια. Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες των παραπάνω κατηγοριών. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 20:00 μ.μ.).

Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr

2.2. Παραλίμνια διαδρομή  «Μαμά  Καρότσι» 1000 μ.

Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα Αγώνα: 18:00

Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλες οι μαμάδες με το καρότσι και τα παιδιά τους (Δωρεάν)

2.3. Παραλίμνια Διαδρομή 1.000 μ. για ΑμεΑ 

Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.

Ώρα Αγώνα: 17:30

Δικαίωμα ΣυμμετοχήςΑνοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε φορείς ΑμεΑ. Οι ανήλικοι αθλητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για την συμμετοχή τους στον παραλίμνιο δρόμο αγώνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΈπαθλαΣε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι (t-shirt) του αγώνα. 

 1. Κίνητρα συμμετοχής

Χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης του δρόμου των 30 χλμ. Τα ποσά θα είναι 600€, 300€ και 150€ αντίστοιχα. 

 1. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

4.1.  Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα πρέπει να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:00. 

Προσοχή: Δε θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές - on line & έντυπες) την εβδομάδα που προηγείται και την ημέρα του αγώνα. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών.

4.2.  Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

 • Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτοπροσώπως: Στα σημεία εγγραφής που θα ανακοινωθούν 

Προσοχή: Η εγγραφή για να είναι ολοκληρωμένη θα πρέπει να έχει καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής.

4.3.  Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα .

 • Ομαδικές. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 10 ατόμων οι οποίοι θα συμμετέχουν στους αγώνες των 30, 10 και 5 χλμ., απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων που ανήκουν στην ομοσπονδία ΕΟΛΣΜΑ-Υ, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές.

Οι Ομαδικές εγγραφές γίνονται online και αναγνωρίζονται από τη δήλωση του ονόματος της Ομάδας στην αντίστοιχη στήλη. 

 1. Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή του κάθε συμμετέχοντα, ανά αγώνα παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

    

 1. Πακέτο Συμμετοχής

Το Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει:

 1. Τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα για τον αγώνα των 30 χλμ. (αναμνηστικό T-shirt για τους υπόλοιπους)
 1. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip.
 1. Αριθμό Συμμετοχής δρομέα
 1. Συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού
 1. Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
 1. Ενεργειακή τροφοδοσία διαδρομής
 1. Ιατρικές υπηρεσίες
 1. Φωτογραφίες
 1. Τρόποι Πληρωμής
 • Online μέσω PayPal

Συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας, απευθείας μέσω της υπηρεσίας του PayPal, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

 • Κατάθεση μέσω Τραπέζης

Μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR1801724070005407083323346

Αρ. Λογαριασμού: 5407 - 083323 - 346

Δικαιούχος: LIMNI

Αιτιολογία: Να αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα του Δρομέα που συμμετέχει, στα ομαδικά να αναγράφεται το όνομα του αρχηγού.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αίτησης και μόνο μέχρι τις 24 Αυγούστου 2019. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, με παρακράτηση 2 ευρώ (αντίτιμο τραπεζικών συναλλαγών). Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου έναν μήνα μετά τον αγώνα.

Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών εκδίδεται μόνο εφόσον ζητηθεί και απαιτείται η καταβολή πλέον Φ.Π.Α. 24% , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. 

 1. Υγειονομική Κάλυψη – Περισυλλογή Δρομέων – Προσωπικά Είδη

8.1.  Υγειονομική Κάλυψη

 • υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια φορέων υγείας, εθελοντών ιατρών και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Ιωαννίνων), καθ’ όλη τη διάρκεια και τη διαδρομή του αγώνα.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή–τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

8.2.  Περισυλλογή Δρομέων 30 χλμ.

Αυτοκίνητο της διοργάνωσης με εθελοντές Σαμαρείτες θα ακολουθεί τους τελευταίους δρομείς, έτσι ώστε να περισυλλέγει αθλητές που εγκαταλείπουν. Όσοι δεν χρειάζονται ιατρική βοήθεια, αλλά εγκαταλείπουν μπορούν να περιμένουν και στους σταθμούς τροφοδοσίας μέχρι αυτοκίνητο της διοργάνωσης να τους επιστρέψει στον τερματισμό.

8.3.  Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχοντες θα παραδίδουν - παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, στον χώρο της αφετηρίας. Επίσης οι αθλητές παρακαλούνται να μην φέρουν αντικείμενα αξίας μέσα στην τσάντα τους.

Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων.

 

 1. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικής διαδρομής των 30χλμ., θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

 1. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνων           

Αγώνας Δρόμου

Δυναμικό Βάδισμα

Αγώνας Δρόμου

Αγώνας Δρόμου

30χλμ

30χλμ.

10χλμ.

5χλμ.

       

4:30 ώρες

6:30 ώρες

90 λεπτά

60 λεπτά

 

 1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

11.1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των αγώνων της διοργάνωσης καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να φέρουν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και σε σημεία της διαδρομής για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων. Όποιος αθλητής δεν περάσει από τον τάπητα ηλεκτρονικού ελέγχου στην εκκίνηση, στις ζώνες έλεγχου και στον τερματισμό αυτομάτως ακυρώνεται.

11.2. Αποτελέσματα

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων. Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων στο Website της διοργάνωσης.

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.  

 1. Κέντρο Εγγραφών – Παραλαβή Αριθμών

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης, καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης. 

Η παραλαβή αριθμών των ομαδικών εγγραφών θα γίνεται υποχρεωτικά από τον εκπρόσωπο της ομάδας.   

 1. Ειδικές Πληροφορίες

Καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα ισχύουν ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία και σε εστιατόρια για

τους δρομείς και τους συνοδούς τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας του Γύρου Λίμνης θα αναρτηθεί λεπτομερώς στο site.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.ioanninalakerun.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείτε με τα γραφεία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στο τηλ.6940 620 555 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Σάββατο 21-09-2019  Πλατεία Μαβίλη

17:30: Εκκίνηση του παραλίμνιου δρόμου για ΑμεΑ

18:00: Εκκίνηση του παραλίμνιου δρόμου «Μαμά –Καρότσι».

18:30: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.

20:00: Απονομές στους 3 πρώτους (ανδρών, γυναικών) 5 χλμ.

Πρόγραμμα Κυριακή 22-09-2019  Πλατεία Μαβίλη

07.00: Εκκίνηση του Δυναμικού Βαδίσματος 30 χλμ.

09.00: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 30 χλμ.

08.50: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

12.30: Απονομή μεταλλίων.

  

Η Οργανωτική Επιτροπή

13ου Γύρου Λίμνης

Ομαδική Συμμετοχή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αγρίνιο 13 Μαΐου 2019 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

25ου ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 9,600km

Σάββατο 8  Ιουνίου 2019

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σ.Δ.Υ. Αγρινίου), ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Παναγία Βλαχερνών Ελαιόφυτου και ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνουν τον 25ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Αγρινίου απόστασης 9,600km, αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος 4,000km, και αγώνα 1,000km για τους μικρούς μας φίλους, το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Ιουνίου 2019 με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο ποδοσφαίρου Ελαιοφύτου


ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 9,600 km

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Εκκίνηση/Τερματισμός: Γήπεδο ποδοσφαίρου Ελαιοφύτου

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 9,600km.

Χάρτης διαδρομής: Για το χάρτη της διαδρομής του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και της AIMS. Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 9,600km θα υπάρχουν 2 σταθμοί υποστήριξης (στο 5, και 7.5km) με εμφιαλωμένο νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και φρούτα.  

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος τυχόν ενστάσεων από την τεχνική επιτροπή του αγώνα.

Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές που γυμνάζονται συστηματικά, αλλά και αθλούμενοι δρομείς και περιπατητές. Οι αγωνιζόμενοι στο δρόμο των 9,600km πρέπει να είναι γεννημένοι το 2004 ή και νωρίτερα (≥15 ετών).

Χρονικό όριο αγώνα: Για την κάλυψη της διαδρομής του δρόμου των 9,600km τίθεται χρονικός περιορισμός 1h:30min, για την ολοκλήρωση του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, οι δρομείς που θα συνεχίζουν την προσπάθεια τους, θα υποχρεωθούν να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Τροχαίας Αγρινίου.

Βραβεύσεις-Έπαθλα: Βραβεύσεις θα γίνουν στους τρεις πρώτους/τες της γενικής κατάταξης (Άνδρες και Γυναίκες). Επίσης θα βραβευτεί η πολυπληθέστερη ομάδα. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς που θα τερματίσουν στο δρόμο των 9,600km, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους στο αγώνισμα αναμνηστικό μετάλλιο.

Παράλληλοι αγώνες

 1. 4000m Αγώνας δυναμικού βάδην

Ώρα εκκίνησης 19:00

 1. Δρόμος 1000m μόνο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου (6-15 ετών)

Ώρα εκκίνησης 18:45

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα δυναμικού βάδην 4000m και τον δρόμο των 1000m θα παραλάβουν στον τερματισμό αναμνηστικό μετάλλιο.

Ασφάλεια αγωνιζομένων: Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα φροντίσει η Τροχαία Αγρινίου, ενώ η ιατρική φροντίδα των δρομέων, εφόσον χρειαστεί κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και στον τερματισμό, θα παρασχεθεί από το Νοσοκομείο Αγρινίου σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών. Κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, δεν επιτρέπεται να ακολουθούν τους δρομείς, αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα οχήματα. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους αγωνιζόμενους ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στους αγώνες.Για τους ανήλικους που θα συμμετάσχουν στο δρόμο των 1000m θα απαιτηθεί με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής να υπογράψει συγκατάθεση για τη συμμετοχή και ο κηδεμόνας. 

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ ή ανοίγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο έως την Πέμπτη 06/06/2019.

(https://docs.google.com/forms/d/1PvRMlzGHmc2mRV33hGugQBIPKvc5276t4ZavEveHIps/edit?usp=sharing).

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα πραγματοποιηθεί στη γραμματεία των αγώνων που θα λειτουργήσει στο χώρο της εκκίνησης από τις 17:00 έως και τις 18:30. Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων έχει προγραμματίσει να υποστηρίξει 300 συμμετοχές συνολικά στους αγώνες για αυτό παρακαλούνται οι δρομείς που προγραμματίζουν να λάβουν μέρος να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την εγγραφή τους .

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων είναι ευγενική χορηγία του Δήμου Αγρινίου και Τοπικών υποστηρικτών

Για πληροφορίες σχετικές με τους αγώνες στον Κωνσταντάτο Μάκη, πρόεδρο του συλλόγου τηλ 6944299670) και στον Πάνου Γρηγόρη, αντιπρόεδρο του συλλόγου (τηλ 6942844757).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σάββατο: 8-6-2019

17:00-18:30. Παραλαβή αριθμών από το χώρο Eκκίνησης--Tερματισμού (γήπεδο ποδοσφαίρου Ελαιοφύτου).

18:45 Εκκίνηση δρόμου 1.000m.

19:00 Εκκίνηση δρόμου 9,600 km και 4km δυναμικού βάδην.

20:30-20:45 Απονομή επάθλων.

21:00. Λήξη αγώνων.

Υπεύθυνος Αγώνα: Αθανάσιος ΜουρτζιάπηςPh.D. (6973435373)

  

Καλό αγώνα

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001